source


5 Comments

Norma Smith · December 30, 2017 at 5:13 am

IF IT WASN'T FOR THE SMART AMERICANS, WHO REALLY LOVE USA, VOTED FOR CANDIDATE TRUMP, WE'LL NEVER FOUND OUT SUCH CORRUPTION IN WASHINGTON, SPECIALLY DURING THE LAST 8 YEARS. HAPPY TO KNOW THAT PRES TRUMP WILL DISMANTLE THE CARTEL, PIECE BY PIECE!

Sennie White · December 30, 2017 at 5:13 am

….but how will we ever find out the truth from the FBI, if they used this dossier as a tool to launch an investigation into Russian Collusion?

Raymond Holder · December 30, 2017 at 5:13 am

TRUMP TRAIN STEAMING AHEAD. HILARYGATE EXPOSSED . ABOUT TIME….

OsakaRose Sakura · December 30, 2017 at 5:13 am

Now Congress wants to look into everything! About damned time! We kept telling you people that this was all a set-up by the DNC & Obama. Did you listen? NO! But now that it looks like you could lose your seats from pissed off voters, you suddenly jump on the Trump train. Hypocrites!

Tubagus Izroil Maulana Herry Er · December 30, 2017 at 5:13 am

Sumpah demi allah lucu ya aku dipertemukan untuk memperlihatkan DUNIA yang dulu mesti aku pakai banget kalau sdh tlpnan dari singapura mesti berjam – jam kalau ada dimana pun DIA berada dulu mesti nginfo deh hmm…music favorit DIA itu yang menjadi fans beratnya bener gak Jason miraz and Bruno mars dihp LG tapi itu dulu sampe aku merajuk minta sony erricson experia dan minta dijemput, coba inget2an … ! aku ingin mengeluarkan anggaran untuk pernikahan paksa sejenis antara Tito harris prasetyo dengan Ridzuan omar di belanda, jika gak mau paksa pokoknya sambil todong pakai senpi terus divideokan dan direkam pokoknya titik, biar seluruh dunia tahu setuju gak DUNIA… ! jenderal mana yang membantah menentang berarti insya allah perang lagi dengan pasukanku yang akan membuat kejadian DUAR lagi…, seberapa malu harga dirinya RT ketika di jatuhkan seperti itu … ! masa aku dibrainwash untuk bercinta dengan ibu kandungku yang melahirkanku pakai dibilang ibuku itu istriku juga lagi alias ibuku itu adalah si widias alexis yang hospital free memory lagi, hhuuuuhhhhh … ! apa tanggapan seorang my princess world tentang ini coba, yang ada nyokap IDEM seperti siapa ya hayoo … ! so we must judge RT now, because i'm verry hurt about this at indonesian oh jesus christ…, plesae my lovely american christ religion do it for me and i miss you barrack obama…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *